Elérhetőségek

 

H-9740 Bükfürdõ
Thermál Krt. 1.
Tel./Fax: +36-94-358-250

E-mail:
vadvirag@vadviragcsarda.hu


Nyitvatartás: 

Hétfő:
Szünnap

Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek:
17:00-22:00

Szombat, Vasárnap:
11:00-22:00




Ingyenes WIFI hozzáférés!

Elfogadóhely
 
  

Étlap

Elő- és kímélő ételek

HUF
   
Tatár Beefsteak

2.400,-

Antipasti/Vegyes olasz ízetítő

1.950,-

Libamáj zsírjában lilahagyma jam-mel és pirítóssal      

2.400,-

Grillezett gomolya sajt, zöld salátákkal, pirított sonka chipsszel

1.850,-

Cézár saláta     

1.950,-

Királyrák szójaszószban pácolva, szezámmagos kéregben salátabukén

2.200,-

Friss paradicsomos gnocchi articsókával és rucolával és parmezánnal 

1.750,-
   

Levesek

 
   

Erőleves Krúdy Gyula módra/velős csonttal, finom metélttel és gazdagon zöldségekkel

700,-

Erőleves májgombóccal

700,-

Húsleves finommetélttel vagy fridattó módra

450,-

Gulyásleves csipetkével      
950,-

Alma curry krémleves rákkal

600,-

"Erdészné" vadragu leves

750,-

Krémleves, idény szerint

500,-
   
Halételek  
   

Pisztráng egészben sütve,gnocchi-val, friss paradicsommal és rucolával       

2.050,-

Roston harcsa polentával és paradicsomsugoval  

2.450,-

Fogas filé roston sütve, sáfrányos rizottóval

2.700,-
Rántott fogasfilé,párolt zöldségekkel, petrezselymes burgonyával
2.700,-

Kemencés fogas filé, paradicsommal és fűszeres tejföllel sütve, zöldségekkel és Penne-vel

2.700,-

Lazacfilé vajbabpürével és édesköménnyel      

2.900,-

Fokhagymás lazacfilé roston, paradicsom sugo-val, zöldségekkel és sült burgonyával

2.900,-

 

 

Szárnyasok

 
   

Rántott csirke rizibizivel   

1.950,-
Sajttal és sonkával töltött pulykamell,hasábburgonyával      
2.150,-
Pulykamell,libamájjal,krémsajttal és almával töltve,hasábburgonyával   
2.450,-
Ropogós libacomb, párolt káposztával és szalvétagombóccal
2.950,-
Jércemell kukoricás és pisztáciás bundában,zöld salátákkal
2.050,-

Libamáj rántva, rizzsel

4.200,-
Csirkemell körtével és gorgonsolával sütve,rizzsel
2.350,-
Kacsamell szeletek rózsásra sütve, mangó mártással és körteburgonyával
2.650,-
Paradicsomos mozzarellás csirkemell,rizzsel
2.350,-
   
Marha és vadhúsból készült ételeink  
 
   
Marhapörkölt házi galuskával    
2.150,-

Hagymás rostélyos pirtott burgonyával

2.850,-

T-bone steak burgonya krokettel, zöldségekkel    

5.950,-

Bélszín rossini körteburgonyával
4.400,-

Steak Madagaszkár / zöldbors mártással/ steak burgonyával és zöldbab rőzsével

4.200,-
Bélszín Budapest módra
4.400,-

Ossobuco zöldséges Penne-vel

3.500,-

Párolt vaddisznó, vadasmártással és szalvéta gombóccal

              2.900,-

 

 

Sertésből készült ételeink 

 

 

 

Sertés csülök Pékné módra

2.350,-

Tepsiben sült füstölt csülök szelet rakott burgonyával  

2.350,-

Bajor módra sült csülök, szalonnás párolt savanyú káposztával és szalvétagombóccal

2.350,-

Rántott sertésborda hasábburgonyával

1.950,-

Vadvirág töltött borda /füstölt csülökkel, hagymával és paradicsommal töltve/ hasábburgonyával

2.250,-

Rablóhús nyárson, salátával és pirított burgonyával

2.550,-

Fokhagymás cigánypecsenye, kakastaréjjal, hasábburgonyával

1.950,-
Szűzérmék parasztosan
2.550,-
Erdélyi fatányéros
2.400,-
Kanászpecsenye
2.250,-
Bakonyi sertésborda házi galuskával   
2.150,-
Vadvirág bőségtál 2 fő részére    
4.300,-
   
Előrendelésre
 
Ropogós egész kacsa                                                                                                                                                                       4.300,-
 
Saláták
 
   
 Vegyes vágott savanyúság

600,-

Káposztasaláta

600,-

Burgonyasaláta

600,-

Uborkasaláta

600,-

Céklasaláta
600,-
Almapaprika
600,-

Paradicsomsaláta

600,-
Csemegeuborka
600,-
Kis adag vegyes saláta        
600,-
Nagy adag vegyes saláta     
1000,-

 

 

Desszertek

 

   
Somlói galuska  
800,-
Diós-karamellás brownie
800,-
Pisztácia parfé ribizli öntettel           
900,-
Gundel palacsinta     
800,-
Vadvirág kehely
800,-